Er Ford Kugas firehjulstrukne?
Er Ford Kugas firehjulstrukne?

Video: Er Ford Kugas firehjulstrukne?

Video: Er Ford Kugas firehjulstrukne?
Video: Какая классная Куга! / Новый Ford Kuga / Большой тест драйв на автосалоне во Франкфурте 2024, Kan
Anonim

Det Ford Kuga er en kompakt sportsvogn (SUV) produceret af Ford siden 2008. Det er baseret på C1 -platformen, der også danner grundlaget for Ford Fokus og Ford C-Max. Både foran- hjul - køre og fire - hjul - køre tilbydes.

Simpelthen så, er Ford Kuga en 4wd?

Hvad mere er, mens Kuga kan klassificeres som en crossover, firehjulstræk er tilgængelig på flere modeller i serien end på de fleste konkurrenter, så den har en mere robust appel over sine konkurrenter. Det Kuga line-up afspejler Focus, og omfatter Zetec, Titanium, ST-Line og Vignale trim.

Er Ford Kugas også god i sne? Kun én gang under kørsel på veje, der er liberalt belagt sne og is gjorde det Kuga træde lidt ud af linjen, og det var på en meget stram højrekurve. For os, der ikke er vant til at køre under sådanne forhold, skabte det selvtillid. Det er også afgørende Kuga er en yderst behagelig bil.

Man kan også spørge, er Ford Kugas pålidelige?

Den gode nyhed er, at Kuga er en af de mest pålidelig biler i sin klasse, selvom den blev slået af Mazda CX-5 i 2018 What Car? Pålidelighed Undersøgelse. Du kan forlænge Kuga's garanti til fire år og 80.000 miles eller fem år og 100.000 miles til en rimelig ekstra omkostning.

Hvordan er Ford Kugas?

Det Ford Kuga er en elegant familie-SUV, som deler mange af sine dele med Ford Fokus – ligheden er tydelig at se på disse billeder. Du får den samme smarte gitter, gennemtrængende forlygter og kurver på siden af bilen - som alle gør den omfangsrig Kuga se synes godt om et fokus, der har haft én for mange tærter.

Anbefalede: