Hvad forbinder den øverste kontrolarm?
Hvad forbinder den øverste kontrolarm?

Video: Hvad forbinder den øverste kontrolarm?

Video: Hvad forbinder den øverste kontrolarm?
Video: Pas på nødladeren 2024, Kan
Anonim

Hver kontrolarm er tilsluttet til bilens stel med to kontrolarm bøsninger. Den modsatte ende af kontrolarm er fastgjort til en stålspindel. Spindlen er hvad forhjulet er boltet til. På ikke-stiverudstyrede køretøjer er spindlen fastgjort til både øverst og lavere kontrolarme med en kugleled.

På samme måde, hvad forbinder til kontrolarmen?

Siger bileksperter kontrolarme forbinder bilens affjedring til selve køretøjsrammen. De er tilsluttet til rammen gennem en komponent kaldet børster, mens de fastgøres til affjedringen gennem kugleleddet. Det gør det muligt for køretøjet at dreje hjulet og dreje, Tilslutning dækket til bilens affjedring.

Udover ovenstående, hvad sker der, hvis kontrolarmen går i stykker under kørslen? Det kontrolarm bøsninger absorberer stød fra vejbump. Hvornår det er gået i stykker eller ude af stand til at fungere, vil køretøjet konstant vibrere på tidspunktet for kørsel . Det vil også forårsage metal ærmer af kontrolarm rasler ukontrollabelt, hvilket skaber irriterende klunkende lyd, der kommer fra forhjulene.

På samme måde kan du spørge, er det farligt at køre med en dårlig kontrolarm?

Styrearme er forbundet til bilens stel eller karrosseri gennem fleksible gummibøsninger, kaldet kontrolarm bøsninger. Styrearme har en meget vigtig rolle, der holder begge forhjul på vejen. Hvis en kontrolarm er overdrevent slidt, beskadiget eller bøjet, er køretøjet IKKE SIKKERT for køre.

Har du brug for justering efter udskiftning af kontrolarme?

Det brug for til en justering efter sænke bilen er forskellig fra udskiftning den øvre arme . Hvis du er bare udskiftning den øvre arme , du burde ikke skal bekymre dig om en justering medmindre du er gammel arme var stærkt slidte og havde betydeligt spil. K, justering det er da.

Anbefalede: