Hvordan monterer du en speedfit til kobberrør?
Hvordan monterer du en speedfit til kobberrør?

Video: Hvordan monterer du en speedfit til kobberrør?

Video: Hvordan monterer du en speedfit til kobberrør?
Video: Sådan monterer du nemt kobberrør 2024, Kan
Anonim

Lige albue produktbeskrivelse

Skubbe- passe plast montering til tilslutning af plast og kobberrør . Designet, fremstillet og samlet i Storbritannien af John Guest Speedfit . Bare tryk på montering fuldt ud på rør og drej plastmøtrikken med uret for at låse på plads.

Ved også, kan jeg forbinde push fit til kobberrør?

Push fit fittings kan bruges på kobber eller plastrør men ikke forkromet rør som grebet ringer i beslag er ikke stærke nok til at gribe krom. skubbe en indsats fast i enden af rør.

For det andet, har du brug for indsatser i kobberrør? Ingen du gør ikke bruge rørindsatser mens du bruger push fit on kobber , men sørg for du ved brug af plastbarriere rør , de bedste at bruge er supersælerne.

Kan jeg desuden bruge JG Speedfit på kobber?

Vi vil altid anbefale dig brug Speedfit Beslag med Speedfit Rør. Andre rør og fittings, der er fremstillet til BS7291 kan bruges med Speedfit Produkter. Speedfit beslag kan også bruges med kobber rør.

Er Copper Push Fittings pålidelige?

Undersøgelser har vist, at disse er pålidelig passende forbindelser til alle rørforeninger-også dem, der er skjult inde i færdige vægge og lofter. Når du laver samlinger til CPVC, PEX eller kobber rør, skubbe - passe beslag er langt den hurtigste og letteste vej at gå.

Anbefalede: