Er Michelin dæk fremstillet i USA?
Er Michelin dæk fremstillet i USA?

Video: Er Michelin dæk fremstillet i USA?

Video: Er Michelin dæk fremstillet i USA?
Video: THE TRUTH ABOUT MICHELIN TIRES 2024, Kan
Anonim

Michelin ( Michelin Nordamerika i USA ) er en Frankrig-baseret dækproducent der startede sit USA aktivitet i 1950. De laver dæk til personbiler, motorcykler, cykler, tunge lastbiler, landbrugsudstyr og fly. Virksomheden har faciliteter i følgende stater: Alabama.

Holder du øje med dette, hvor fremstilles Michelin-dæk?

1. september 2008 er Michelin igen verdens største dækproducent efter at have tilbragt to år som nummer to bag Bridgestone. Michelin producerer dæk i Frankrig, Polen, Spanien, Tyskland, USA , Storbritannien, Canada, Brasilien, Thailand, Japan, Indien, Italien og flere andre lande.

Er Carlisle -dæk på samme måde fremstillet i USA? Carlisle har en produktionsfacilitet i Clinton, TN og en nyere fabrik i Jackson, TN. Men "stien" dæk er stadig fremstillet i Kina. Hankook har bygget et stort anlæg her i Clarksville, TN tæt på, hvor jeg bor. Deres dæk have et minimum på 14 lag og en G-vurdering.

På samme måde spørger folk, hvilke dækmærker der er fremstillet i Kina?

Michelin, Goodyear, Yokohama og Continental “de er alle der ved at bygge dæk i Kina ” sagde Mielko og tilføjede, at Pirellis største fabrik ligger der.

Hvilket land kommer Michelin-dæk fra?

Clermont-Ferrand, Frankrig

Anbefalede: