Kan du lave en højre på rød i Virginia?
Kan du lave en højre på rød i Virginia?

Video: Kan du lave en højre på rød i Virginia?

Video: Kan du lave en højre på rød i Virginia?
Video: I dag, den 22. februar, er den gyldne stjernes dag, træk dette tal på din hånd. 22 månedage i Skorpi 2024, Kan
Anonim

Ret tænde konstant rød lys efter stop, siger… “Uagtet bestemmelserne i § 46.2-833, undtagen hvor der placeres skilte, der forbyder tænding konstant rød , Køretøjstrafik mod et støt rød signal, efter at være kommet til et stop, kan forsigtigt komme ind i krydset og gøre en ret tur.

Tilsvarende bliver det spurgt, hvilke stater tillader ikke lige på rødt?

I nogle stater , såsom New York, Virginia, North Carolina, Nebraska, Minnesota og Californien, en højredrej til rødt er forbudt, når a rød pilen vises.

hvor meget er en højresving på rød billet? Bøder og point for overtrædelser $100 for at løbe lige gennem et solidt eller blinkende rød lys. $ 35 for at lave en ulovlig højresving ved en rød lys, og. $35 for at køre et stopskilt.

Med hensyn til dette, når du er lovlig at gøre det, kan du dreje til højre på et rødt signal efter dig?

Højresving mod a Rød Lys: Signal og stop for en rød lyskryds før stoplinjen (eller grænselinjen), hvis der er en, eller før man går ind i krydset. Hvis der ikke er noget tegn at forbyder en højresving på den rød lys, du kan dreje til højre.

Hvad sker der, hvis du kører et rødt lys i VA?

EN rødt lys billetten bærer en maksimal bøde på $ 350, hvorimod den maksimale bøde for et stopskilt er $ 250. Imidlertid idømmes dømte bilist typisk en bøde på $ 101 for en rødt lys citat og $ 88 for en stopskiltbillet. Et stopskilt eller rødt lys overbevisning vil også tilføje negative punkter til en bilists kørselsrekord.

Anbefalede: