Hvor længe kan du køre på at reparere en lejlighed?
Hvor længe kan du køre på at reparere en lejlighed?

Video: Hvor længe kan du køre på at reparere en lejlighed?

Video: Hvor længe kan du køre på at reparere en lejlighed?
Video: Repair a Feller Buncher Dipper Arm | Line boring & Liquid Nitrogen 2024, Kan
Anonim

Mit spørgsmål er, om jeg bruger det nu, skal det vare i 6 timer, med omkring 3-4 miles af kørsel inden jeg tager af sted for at få det rettet. Afhænger af hullet i dækket. Som lang som du har tryk i dækket, du kan køre det på ubestemt tid. Hvis det var et lille nok hul, fix-a-flat kan forsegle det for godt.

Udover dette, hvor længe kan du køre på at reparere et fladt dæk?

Afhængigt af dæk type, de kan give lov til du til køre forsigtigt på en fladt dæk i op til 100 miles uden at beskadige dit hjul.

Ydermere, er det dårligt at bruge fix en lejlighed? For eksempel, Fix-A-Flat hævder, at dens produkt er sikker til brug med TPMS, men med det forbehold, at du skal straks rette op , rengør og inspicér dækket. Når du injicerer et produkt som Fix-A-Flat eller Slim ind i dit dæk, dækket skal fjernes fra fælgen og renses, før det kan repareres.

På denne måde, hvor lang tid tager det at reparere en lejlighed?

Skal jeg reparere et plaster/stik til mit dæk, eller kan jeg gå Fix-a-Flat der permanent? Som anført på dåsen, er det vigtigt at få dit dæk efterset og repareret inden for 3 dage eller 100 miles (alt efter hvad der kommer først).

Kan du putte luft i et dæk efter at have brugt fix a flat?

Efter brug af Fix-a-Flat , du måske stadig skal puste op det dæk med luft så det når det anbefalede psi -niveau. Kør til nærmeste luft pumpe - Enhver tankstation i nærheden skal have luft pumpe. Fylde det dæk - Pumpe luft ind i dæk op til det anbefalede psi -niveau, tjek det ofte med en dæk Målestok.

Anbefalede: