Hvem laver Pittsburgh -skruenøgler?
Hvem laver Pittsburgh -skruenøgler?

Video: Hvem laver Pittsburgh -skruenøgler?

Video: Hvem laver Pittsburgh -skruenøgler?
Video: Pittsburgh Penguins vs Tampa Bay Lightning | Oct.12, 2021 | Game Highlights | NHL 2022 | Обзор матча 2024, April
Anonim

Pittsburgh og Pittsburgh Pro er husets mærke Havnegods Værktøjer. Begge mærker er nu for det meste fremstillet i Kina eller Taiwan hentet til forskellige producenter. Begge virksomheder har deres egne kvalitetskontrollaboratorier, der angiver specifikationerne for deres værktøjslinjer.

Med hensyn til dette, hvem fremstiller Pittsburgh-værktøjer?

Værktøj til havnefragt

Hvem laver på samme måde snapnøgler? Snap -on blev grundlagt som Fastgørelsesnøgle Firma i Milwaukee, Wisconsin i 1920 af Joseph Johnson og William Seidemann. Virksomheden fremstillede og markedsførte ti stikkontakter det ville " snap på "til fem udskiftelige håndtag.

Man kan også spørge, om Pittsburgh er et godt værktøjsmærke?

HF har noget skrammel, men det kan forventes i en "lavprisbutik". Dog deres Pittsburgh linje af værktøjer er faktisk smukke godt , især hvis du ikke arbejder med værktøjer hver dag, og har bare brug for nogle rundt i huset til lejlighedsvis job.

Er Harbor Freight -skruenøgler noget godt?

Et af de mere pålidelige mærker båret af Havnegods , Pittsburgh-værktøjer er ikke de billigste i butikken, men de er ofte det bedste for pengene. Med kvalitetsmetal, der ikke spåner eller går i stykker let, og et håndvenligt design, dette skruenøgle sæt er værd at tjekke ud.

Anbefalede: