Hvem spiller løjtnant Kotler?
Hvem spiller løjtnant Kotler?

Video: Hvem spiller løjtnant Kotler?

Video: Hvem spiller løjtnant Kotler?
Video: Кое что новенькое от Witte 2024, Kan
Anonim

Rupert ven

Drengen i den stribede pyjamas

Er løjtnant Kotler Brunos far derfor?

Løjtnant Kotler Karakteranalyse. Kurt Kotler er en nitten-årig tysk soldat i Auschwitz, der frekventerer Bruno er hjemme. Kotler bliver til sidst overført væk fra Auschwitz når Far opdager det Kotlers far , en litteraturprofessor, flygtede fra Tyskland i 1938 i begyndelsen af krigen.

På samme måde, hvorfor forlod løjtnant Kotler? Ikke kun gør Løjtnant Kotler har en far, der ser ud til at have venstre landet i stedet for at støtte det, men løjtnant har ikke rapporteret dette til sine overordnede. Dette var et stort brud på den militære protokol, og derfor blev han fjernet fra sin stilling i Auschwitz.

I betragtning af dette, hvad gør løjtnant Kotler ved Pavel?

I kapitel 13, nær slutningen, Pavel ved et uheld spilder vin på Lt. Kotler , en nazistisk vagt, der synes om sig selv som vigtig. I hans raseri over at blive skammet over udslippet, Kotler trækker Pavel ud af rummet og slår ham; det er vel, omend ikke anført i teksten, at Pavel døde af tæskene.

Hvad kalder løjtnant Kotler Pavel og Shmuel?

Dette forvirrer Bruno, der ikke forstår hvordan Pavel er forskellig fra enhver anden tjener. Navnet Kotler ringer til Pavel er en nedsættende betegnelse for en jødisk person, og ved at fortælle ham at vaske sine hænder, Kotler fortæller Pavel at han mener, at han er en iboende beskidt person.

Anbefalede: