Har en Prius et batteri?
Har en Prius et batteri?

Video: Har en Prius et batteri?

Video: Har en Prius et batteri?
Video: Батарея Toyota Prius - Короткое замыкание 2024, Kan
Anonim

Toyotaen Prius har to batterier . Sekundet batteri , som er placeret i opbevaringsrummet på bagsiden af Prius , er bare en almindelig 12-volts tørcellebil batteri specielt designet til Toyota Prius.

Har en Prius desuden et 12v batteri?

Toyotaen Prius har to batterier i det; en stor 200 volt batteri der bruges til at køre bilen i elektrisk tilstand og en lille 12 volt batteri der bruges til at betjene tilbehøret såsom lys, radio osv. I modsætning til de fleste biler er dette batteri er ikke en meget enkel ting at ændre eller installere.

Udover ovenstående, hvor meget koster det at udskifte et Prius-batteri? Toyota Omkostninger til udskiftning af Prius batteri er ikke billig, og kan koste dig mellem $ 2, 300 og $ 2, 600 for en Toyota Prius batteri pakke. Det er uden arbejdskraft eller inspektioner omkostninger . Udskiftning en hybrid batteri i en Prius er en af ulemperne ved at spare alle de penge på miles per gallon.

På samme måde kan man spørge, skal du udskifte batteriet i en Prius?

Typisk en Toyota Prius burde kommer med en 8 års/100, 000 miles - 10 år/150, 000 miles garanti. Hvis din Prius batteri behov udskiftning i denne periode altså du kan regne dig selv som heldig, da det ville blive gjort gratis du.

Hvor er batterierne i en Prius?

Hybriddrevet batteri pakken skal ligge nogenlunde under bagsæderne eller bagagerummet.

Anbefalede: