Hvad er den orange bil i Iron Man?
Hvad er den orange bil i Iron Man?

Video: Hvad er den orange bil i Iron Man?

Video: Hvad er den orange bil i Iron Man?
Video: KATTE HUNDE FISK OG PAPEGØJEMARKED BRINGER IKKE ODESSA 14. februar TOP 5 hunde. 2024, Kan
Anonim

Saleen S7

Simpelthen så, hvilke biler havde Tony Stark?

Og hvor vi skal gå rundt i minibilen eller familiens sedan, har Stark fire skinnende superbiler stillet op i sit misundelsesværdigt rummelige værksted: en Ford Flathead roadster fra 1932, en Shelby Cobra fra 1967, en Saleen S7, en 2008 Audi R8 , og en prototype Tesla Roadster.

Man kan også spørge, hvad er bilerne i Iron Mans garage? Iron Man 1 Hans garage omfattede en lang række luksus- og klassiske biler, herunder 1932 Ford Flathead Roadster, Tesla Roadster, Saleen S7 og Shelby Cobra. Den første film forbandt imidlertid Stark med 2008 Audi R8 desto mere, da publikum identificerede det som bilen Iron Man kører.

Med hensyn til dette, hvilken slags Audi kørte Tony Stark?

Det Audi R8 Model 2008, er en bilmodel af det berømte tyske bilmærke, Audi . Det er en af Tony Stark 's biler, og var den vigtigste bil, han brugte i løbet af den første film i Iron Man-serien.

Hvorfor kører Tony Stark altid i en Audi?

Åh, og Tony Stark kører Audis fordi Audi betalte filmselskabet en masse penge for, at de kunne præsentere deres biler, i modsætning til Tesla. Havde den første Jernmand filmen blev ikke udgivet i 2008, Teslas begyndelsesår, kunne det godt have været Stark i en Tesla i stedet for en Audi.

Anbefalede: