Hvad er en Prado?
Hvad er en Prado?

Video: Hvad er en Prado?

Video: Hvad er en Prado?
Video: Toyota Land Cruiser Prado 2020 против китайца Haval H9. Сравнительный тест. Копия лучше оригинала? 2024, Kan
Anonim

navneord. et kunstgalleri i Madrid, der huser en vigtig samling af spanske malerier.

Hvad er så meningen med Prado?

Prado Navn Betyder . Spansk, galicisk, portugisisk og jødisk (sefardisk): beboelsesnavn fra et hvilket som helst af de mange steder i Spanien (især i Galicien) og Portugal navngivet eller navngivet med Prado , fra prado 'eng' (fra latin pratum).

Ved du også, er Prado en god bil? Toyotaen Prado er en stor SUV-type vogn med en syv-sæders kabine, dokumenteret pålidelighed og service uden sidestykke. For et stort 4WD-køretøj er det meget behageligt som en daglig familie bil , men den er også bygget ekstra hård og er et af de bedste valg til lange outbackture.

Man kan også spørge, hvad er forskellen mellem Land Cruiser og Prado?

Og det vigtigste forskel på landcruiser og Prado er deres motorer. Som Prado fås i 4 -cylindrede motorer og 6 -cylindrede motorer, som er TRH og GRJ. LAND CRUISER fås i 6 cylinder og 8 cylinder som er 1FZ, GRJ, UZJ, UZR, VDT. Og har også to typer: Vx n Gx.

Hvad er forskellen mellem Prado GX og GXL?

Hver variant i Prado serien drives af den samme motor, med samme størrelse-en 2,8-liters firecylindret turbodieselmotor. Indgangsmodellerne ( GX og GXL ) har valget mellem en seks-trins manuel eller seks-trins auto, mens de to øverste kvaliteter (VX og Kakadu) kun er auto.

Anbefalede: