Hvordan ser en ADF -antenne ud?
Hvordan ser en ADF -antenne ud?

Video: Hvordan ser en ADF -antenne ud?

Video: Hvordan ser en ADF -antenne ud?
Video: Чтение вашего ADF / радионавигации 2024, Kan
Anonim

Alle ADF systemer har både loop og sense antenner . Løkken antenne , er normalt en flad plade antenne placeret på bunden af flyet, mens sansen antenne er normalt en simpel wire eller folietype antenne indlejret i en kåbe. Løkken antenne består af to vinkelrette viklinger på en firkantet ferritkerne.

Folk spørger også, hvordan fungerer en ADF -antenne?

Det ADF modtager radiosignaler med to antenner : en løkke antenne og en sans antenne . Sløjfen antenne bestemmer styrken af det signal, det modtager fra jordstationen for at bestemme retningen af stationen, og sansen antenne bestemmer, om flyet bevæger sig mod eller væk fra stationen.

hvad er ADF -modtager? En automatisk retningsfinder ( ADF ) er et marine- eller luftfartøjs radionavigationsinstrument, der automatisk og kontinuerligt viser den relative pejling fra skibet eller flyet til en passende radiostation. ADF-modtagere er normalt indstillet til luftfart eller marine NDB'er, der opererer i LW -båndet mellem 190 - 535 kHz.

Desuden, hvad er en sense-antenne?] (elektromagnetisme) Et hjælpestof antenne bruges med en retningsbestemt modtagelse antenne for at løse en 180° tvetydighed i retningsangivelsen. Også kendt som sansning antenne.

Hvad er forskellen mellem ADF og VOR?

ADF vs. VOR : ADF er en forkortelse for Automatic Direction Finder vs VOR står for Very High-Frequency (VHF) Omni-directional Radio Range. Forkortelse for Very High-Frequency (VHF) Omni-directional Radio Range, VOR er et radionavigationssystem til fly, der opererer i VHF band.

Anbefalede: