Har jeg brug for vinterdæk i Pennsylvania?
Har jeg brug for vinterdæk i Pennsylvania?

Video: Har jeg brug for vinterdæk i Pennsylvania?

Video: Har jeg brug for vinterdæk i Pennsylvania?
Video: Постные оладьи: нежные и пышные. Самые вкусные оладьи на дрожжах. Рецепт из СССР. 2024, Kan
Anonim

PA er en stor stat - men selv Philadelphia får sne og is. Hvis du aldrig skal køre på glatte veje, gør du det ikke skal bruge vinterdæk . PA er en stor stat - men selv Philadelphia får sne og is. Hvis du aldrig behøver at køre på glatte veje, gør du det ikke har brug for vinterdæk.

På samme måde kan du spørge, hvornår kan du sætte snedæk på i Pennsylvania?

Pigdæk . I Pennsylvania , pigdæk er i øjeblikket tilladt til vejbrug fra 1. november til 15. april. Pennsylvania kode § 175.145 begrænser også tappene, idet de angiver, at de muligvis ikke har "projektion, der overstiger 2/32 tommer ud over slidbanen på trækkets overflade."

Er dækkæder desuden lovlige i PA? (b) Køretøjer, der ikke er udstyret med pneumatisk dæk .--Det er ulovligt for enhver person at betjene eller flytte, eller foranledige eller tillade at blive flyttet, i kontakt med en motorvej, hvilket som helst køretøj udstyret med trækkraft eller vejkontaktflader, bortset fra pneumatiske dæk medmindre den er af en type, størrelse og konstruktion, der er tilladt ved forskrifterne i

Hvornår kan jeg ligeledes tage mine snedæk på?

Snedæk er noget, du gerne vil have på dit køretøj før det første sne sker, men også ikke så tidligt, at du have på dem ned for hurtigt. Generelt er en god tommelfingerregel at installere din snedæk efter at temperaturen konsekvent er under 50 grader.

Skal jeg bruge pigge på mine vinterdæk?

Metal studs skulle kun installeres i nyt dæk der er støbt til studs . Og som alle vinterdæk , besat dæk skal bruges på alle fire hjul i et køretøj.

Anbefalede: