Hvad er en automatisk bypassventil?
Hvad er en automatisk bypassventil?

Video: Hvad er en automatisk bypassventil?

Video: Hvad er en automatisk bypassventil?
Video: Стоит ли переплачивать за дорогой масляный фильтр؟ 2024, Kan
Anonim

An Automatisk bypass -ventil (DU145) styrer vandgennemstrømningen i varmekredsen i henhold til vandtrykket over den og bruges til at opretholde en minimal strømningshastighed gennem kedlen og til at begrænse cirkulationstrykket, når andre vandveje lukkes.

Folk spørger også, hvad er en automatisk differential bypass -ventil?

DU145 automatisk bypass og differential tryk ventil bruges til at opretholde konstant differential tryk i et varmesystem. Det reducerer flowstøj i et system, især som termostatisk radiator ventiler lukker.

Har en kombikedel også brug for en bypassventil? Kombikedler ** Hvis en bypass kredsløb bruges, derefter en automatisk bypass ventil skal monteres.

Ved også, hvad er formålet med en bypass-ventil?

Tryk bypass -ventiler tjene til at kontrollere trykket i et system ved at aflede en del af strømmen. Typisk de bypass væske fra pumpens udløb tilbage til reservoiret.

Hvordan fungerer en bypassventil?

Det bypass ventil udløses af en fjederbelastet mekanisme, der åbner, når væsketrykket bliver for højt eller for lavt, siger Winter. Det virker på en membran, der åbner en ventil at lade luft strømme fra tanken ind i lungerne. Når du blæser ud, lukker det ventil og lader luften strømme ud i vandet.”

Anbefalede: