Hvordan fungerer Toyotas fartpilot?
Hvordan fungerer Toyotas fartpilot?

Video: Hvordan fungerer Toyotas fartpilot?

Video: Hvordan fungerer Toyotas fartpilot?
Video: Adaptiv fartpilot - hvordan fungerer det? 2024, September
Anonim

Den dynamiske radar Fartpilot systemet bruger et kamera og millimeterbølgeradar til at genkende, om der er er en køretøj lige foran dig. Systemet vilje automatisk bremse eller standse dit køretøj, når køretøjet foran dig bremser eller standser, og systemet vilje øg din hastighed som det foregående køretøj gør.

På samme måde, hvordan bruger du fartpilot på en Toyota?

Til brug fartpiloten , tænd den først ved at trykke på knappen i slutningen af styring stilk bag den nederste højre side af rattet. Det grønne fartpilot ikonet vises på instrumentdisplayet for at vise, at systemet er klar. Accelerér derefter til den hastighed, du ønsker, og tryk stilken ned til sæt det.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan fungerer fartpilot? Det fartpilot system kontroller hastigheden på din bil på samme måde som dig gør – ved at justere gashåndtagets (accelerator) position. Imidlertid, fartpilot aktiverer gashåndtaget med et kabel, der er forbundet til en aktuator, frem for ved at trykke på en pedal. SET/ACCEL-knappen indstiller bilens hastighed.

Hvad er Toyota aktiv fartpilot i forhold til dette?

Aktiv fartpilot (ACC) [B9] bruger din Toyotas indbygget kamera og frontgitter monteret radar at holde dit køretøj på et forudvalgt hastighed , automatisk accelerere og bremse med trafikken foran. Nogle Toyota modellerne har alle Hastighed ACC, så du kan sænke farten til 0 km/t.

Hvornår bør du ikke bruge fartpilot?

"Hver tid på året bør du aldrig bruge fartpilot medmindre du kan køre med en konstant hastighed," sagde Ron Wilson, leder, føreruddannelse med Alberta Motor Association. "Så ikke i tæt trafik, eller hvis du kører på snoede veje. Og det vil du aldrig brug det på våde eller iskolde veje."

Anbefalede: