Hvilket år havde Cobalt SS en turbo?
Hvilket år havde Cobalt SS en turbo?

Video: Hvilket år havde Cobalt SS en turbo?

Video: Hvilket år havde Cobalt SS en turbo?
Video: Z54 ZZP Turbo install on 09 Cobalt SS Pt.1 ( 𝗖𝗼𝗯𝗮𝗹𝘁 𝗦𝗲𝗿𝗶𝗲𝘀 ) 2024, Kan
Anonim

2,0 L LNF -turboladet Cobalt var den sidste, der blev lanceret i andet kvartal af 2008 . Det var oprindeligt kun tilgængeligt som en coupe, indtil der blev tilbudt en sedan til modelåret 2009, men igen blev slettet for 2010, efter at mindre end 500 blev produceret.

Har dette taget hensyn til, har en Chevy Cobalt en turbo?

I 2008, Chevy byttede Kobolt SS's superladede motor til en 260-hk turboladet enhed.

Desuden er en Chevy Cobalt SS en sportsvogn? Det Kobolt erstattede både Cavalier og den Toyota-baserede Geo/ Chevrolet Prizm som Chevrolets kompakt bil . Det Kobolt kunne fås som både coupé og sedan, samt en sport kompakt version kaldet Kobolt SS . Ligesom Chevrolet HHR og Saturn ION, det var baseret på GM Delta -platformen.

I betragtning af dette, hvor mange Cobalt SS Supercharged blev der lavet?

Det SS var i starten kun tilgængelig som en coupé med en 2,0-liters superladet fire det lavet 205 hk, tilpasset til enten en fem-trins manuel eller en firetrins automat. En sportstemt affjedring, større hjul og sportsæder var Andet SS frynsegoder.

Er 2006 Cobalt SS overladt?

Med 145 hestekræfter og 155 pund-fod drejningsmoment laver motoren Chevrolet Kobolt en af de hurtigste økobokse derude. Det SS Supercharged coupé funktioner a superladet 2,0-liters firecylindret god til 205 hk, 200 lb-ft drejningsmoment og en 7-sekunders 0-60 gang.

Anbefalede: