Indholdsfortegnelse:

Hvad er GM -passlock?
Hvad er GM -passlock?

Video: Hvad er GM -passlock?

Video: Hvad er GM -passlock?
Video: GM MDI Opel - Какие поддерживает программы и автомобили! 2024, Kan
Anonim

PassLock . PassLock systemer er baseret på teorien om, at biltyve vil bruge en glidehammer til at rykke låsecylinderen ud af huset og derefter forsøge at dreje tændingskontakten med en nåletang. Det PassLock systemet fungerer, når låsecylinderen bevæger en magnet forbi en Hall -effektføler.

Heraf, hvordan reparerer jeg PassLock på GM?

Sådan rettes Passlock til Chevy Vehicles. En midlertidig rette op er at lade din nøgle stå i tændingen, i “hjælpestilling” i cirka 10-15 minutter, indtil sikkerhedsindikatoren slukker. Når lyset slukker, kan du prøve at starte motoren igen. Skyl, gentag og græde.

På samme måde, hvor er PassLock-sensoren placeret? Det Passlås III -system bruger en transponder befinde sig under nøglens plastdæksel. I de fleste tilfælde er disse nøgler stemplet "PK3" på metalbladet nær plastikdækslet.

Desuden hvordan deaktiverer jeg GM PassLock?

Sådan deaktiveres et GM PassLock-system

  1. Lad tændingsnøglen være drejet til positionen "On", efter at køretøjet er gået i stå og ikke vil starte.
  2. Kig på instrumentbrættet og find tyverisystemets lys.
  3. Drej tændingen til positionen "Fra" for at deaktivere PassLock -systemet, og vent i 20 sekunder, før systemet nulstilles.
  4. Start køretøjet.

Hvordan kan jeg omgå PassLock?

Den nemmeste måde at omgå Passlock 2 system er at placere en modstand mellem lås følerledning og jordreferenceledning. For at finde disse ledninger skal du kigge efter tre ledninger, der på et tidspunkt er pakket ind, der kommer fra tændingsløbet. Normalt er de orange/sort, rød/hvid og sort.

Anbefalede: