Hvor meget vejer en hydraulisk donkraft?
Hvor meget vejer en hydraulisk donkraft?

Video: Hvor meget vejer en hydraulisk donkraft?

Video: Hvor meget vejer en hydraulisk donkraft?
Video: Ремонт гидравлического домкрата Самая частая причина Не сложно 2024, Kan
Anonim

Den oprindelige jack er omkring fire fod lang, en fod bred og vejer omkring 200 pund-de kan løfte 4-10 tons. En mere kompakt model blev senere lavet, som er omkring tre fod lang og kan løfte 11/2 tons.

I den forbindelse, hvor tung en donkraft skal jeg bruge?

Vores tommelfingerregel er, at et gulv jack behov skal vurderes til mindst tre fjerdedele af et køretøjs bruttovægt. Så ifølge vores regel et et og et halvt ton (3.000 pund) jack kunne løfte en bil, der vejer så meget som 4.000 pund - eller to svigermødre.

For det andet, er en 2 ton jack nok til SUV? 2 ton er den sikre arbejdsbelastningsgrænse jack er bedømt til. Du bør ikke have noget problem med vægten, men normalt er et firehjulstrækket køretøj temmelig højt fra jorden, så en lille jack er normalt ikke særlig stabil på fuldt udvidet højde.

I overensstemmelse hermed, hvor meget vægt kan en 3 tons donkraft løfte?

Det her 3 - Ton Jack fra Husky kan let løfte op op til 6.000 lbs. i en maksimal højde på 21 tommer.

Vil 2 ton jackstande holde min lastbil?

Typisk, du ' ll se jack stativer bedømt til 3 tons op til 20+ tons . For eksempel et par 2 - ton jack stande er klassificeret til belastninger op til 1 ton om stå . (Ikke for at overvurdere det indlysende, men vi vil også sikre, at alle ved det: i USA, 1 ton svarer til 2.000 pund.)

Anbefalede: