Hvad er Dqt-testen?
Hvad er Dqt-testen?

Video: Hvad er Dqt-testen?

Video: Hvad er Dqt-testen?
Video: KANGAL YAVUZ VE EKİBİ ÖLÜ KURT’A NE TEPKİ VERDİ ? | WOLF TEST 2024, Kan
Anonim

DET FØRERKVALIFIKATIONSTEST ( DQT ) Det DQT er en berøringsskærm, computerbaseret prøve som vurderer: Det er lidt som en prøve består af en avanceret version af Driver Knowledge Prøve (DKT), som du bestod for at få en elevlicens og Hazard Perception Prøve (HPT), som du bestod for at få en P2-licens.

Også at vide er, er Dqt-testen svær?

Del 2 er en fareopfattelse prøve der vurderer din evne til at genkende farer og reagere korrekt. Dog DQT er mere udfordrende end DKT eller HPT. Du bliver nødt til at studere Driver kvalifikation Håndbog omhyggeligt for at hjælpe dig med at bestå.

Derudover, hvor meget er Dqt -testen? Foreløbig P2 -licens Du skal have haft en P1 -licens i mindst 12 måneder og have bestået HPT, så kan du tage chaufførprøven (DQT), som koster $47.

På denne måde skal jeg lave Dqt -testen?

Kvalifikationsprøve for føreren ( DQT ) Det DQT er en computerbaseret prøve for midlertidige chauffører, der har fået udstedt deres P2-kørekort før 20. november 2017. Nye foreløbige P2-kørekortindehavere gør ikke brug for for at fuldføre Kvalifikationsprøve for føreren.

Skal jeg lave Dqt?

Hvis du fik din P2 -licens før den 20. november 2017, gør du det stadig brug for for at bestå førerkvalifikationsprøven, før du kan ansøge om et fuldt kørekort. P2 -licenser udstedt efter 20. november gør ikke nødt til at gøre DQT.

Anbefalede: