Er Sears i Pheasant Lane Mall ved at lukke?
Er Sears i Pheasant Lane Mall ved at lukke?

Video: Er Sears i Pheasant Lane Mall ved at lukke?

Video: Er Sears i Pheasant Lane Mall ved at lukke?
Video: No More for Your Life, at Sears: Pheasant Lane Mall (January 9, 2020) 2024, Kan
Anonim

Det Sears placering kl Pheasant Lane Mall i Nashua lukker i februar 2020. Den Sears butikker på Steeplegate Indkøbscenter i Concord og Pheasant Lane indkøbscenter i Nashua og Kmarts i Hooksett og Salem lukker i februar 2020. Virksomheden lukker 51 Sears og 45 Kmart-butikker på landsplan.

Hvilken udgang er Pheasant Lane Mall også?

Beliggende lige syd for Afslut 1 i F. E. Everett Turnpike/U. S. Rute 3 in Nashua og direkte mod nord Afslut -kun Afslut 36 af US 3 i Tyngsborough, Massachusetts, ligger ejendommen over statslinjen, selvom hele indkøbscenter er i New Hampshire.

Efterfølgende er spørgsmålet, lukker Sears in Concord NH? Sears i Concord at lukke som virksomheden lukker endnu flere butikker i hele landet. Slutningen er nær for Sears i Concord efter næsten tre årtier i Steeplegate Mall. Sears meddelte torsdag, at den lukker 51 Sears og 45 Kmart -butikker i de næste par måneder, hvilket efterlader i alt 182 lokationer åbne på landsplan.

hvilke Sears-butikker lukker i NH?

Fire butikker lukker i New Hampshire: Sears -lokationer i Steeplegate Mall i Concord og Pheasant Lane Mall i Nashua, og Kmart steder i Hooksett på Hooksett Road og Salem -placeringen på South Broadway. To Sears -butikker forbliver åbne i New Hampshire: Swanzey og Vest -Libanon.

Lukker Kmart i Salem NH?

SALEM , N. H . - Det Salem Kmart er sat til at lukke, ifølge en pressemeddelelse fra sit moderselskab Transformco, der også ejer Sears. Hooksett Kmart og Sears i Nashua og Concord er også lukker . Et udløbssalg skal ifølge selskabet begynde den 2. december.

Anbefalede: