Hvornår blev BMW Isetta lavet?
Hvornår blev BMW Isetta lavet?

Video: Hvornår blev BMW Isetta lavet?

Video: Hvornår blev BMW Isetta lavet?
Video: The BMW Isetta Is the Strangest BMW of All Time 2024, April
Anonim

Det BMW Isetta er en mikrobil, der blev produceret på licens af Bayerische Motorenwerke mellem 1955 og 1962. "Motocoupé" er baseret på et design fra den italienske producent Iso Rivolta og er kendt som en boblebil. Isettas typisk havde en dør foran og en enkeltcylindret firetaktsmotor bagpå.

Udover dette, hvornår kom BMW Isetta ud?

Udgivet på 5. september 1956, det var den første bil, der blev produceret i Brasilien. Bilen havde modtaget regeringens godkendelse som en del af en statsstøttet indsats for at etablere en bilindustri i Brasilien, men sluttede op bliver bygget uden regeringens opbakning. Omkring 3.000 af romi- Isettas blev fremstillet fra 1956 til 1961.

Ligeledes, hvor mange hjul har en BMW Isetta? Når man tilfældigt ser på den gennemsnitlige BMW Isetta, ser det ud til kun at have et enkelt hjul bagtil, men faktisk var der To hjul bagerst i standardkonfigurationen var de bare placeret tættere på hinanden på grund af manglen på en differential.

Folk spørger også, hvem der lavede Isetta?

Iso BMW VELAM

Hvor meget koster en BMW Isetta?

I øjeblikket (i 2019) har du ville nødt til at investere mellem 45, 000 og 55, 000 US-dollars (34, 000-42, 000 pund sterling) for en Isetta i top stand, restaureret til sin oprindelige herlighed.

Anbefalede: