Er ejerens ejendomsforsikring virkelig nødvendig?
Er ejerens ejendomsforsikring virkelig nødvendig?

Video: Er ejerens ejendomsforsikring virkelig nødvendig?

Video: Er ejerens ejendomsforsikring virkelig nødvendig?
Video: En dagbog med forfærdelige hemmeligheder. Overgang. Gerald Durrell. Mystiker. Rædsel 2024, Kan
Anonim

Titel forsikringsdækning afhænger normalt af, om du har en långivers eller en ejers politik. Generelt dig brug for at købe en långivers politik, hvis du tager et lån hos en offentlig realkreditinstitut. An ejers Der udstedes ofte politik for det beløb, du har betalt for hjemmet.

Bare så, er ejerens ejendomsforsikring valgfri?

Virkeligheden er, at der ikke er nogen lov, der kræver, at du køber en ejerens ejendomsforsikring politik, når du køber fast ejendom. Hvis du vil have et realkreditlån, vil din långiver kræve, at du køber en långivers ejendomsforsikring politik for at beskytte deres interesser, men den ejers politik er stadig valgfri.

Ligeledes skal jeg have ejerskabsforsikring ved huskøb? De fleste långivere kræver, at du køb en långivers ejendomsforsikring politik, som beskytter det beløb, de udlåner. Du kan ønsker at købe en ejerens ejendomsforsikring politik, som kan hjælpe med at beskytte din økonomiske investering i boligen. Du kan normalt shoppe for din ejendomsforsikring udbyder adskilt fra dit realkreditlån.

Med hensyn til dette, har du virkelig brug for ejendomsforsikring?

Køb af långivere ejendomsforsikring er en obligatorisk del af realkreditprocessen. Det er dog ofte en god idé at købe titel dækning for dig selv som husejer. Ejendomsforsikring kan kompensere du for skader eller sagsomkostninger i forskellige situationer.

Hvad er fordelene ved ejerens ejendomsforsikring?

En fordel af en ejers politik er, at det varer så længe du eller dine arvinger har en interesse i ejendommen. Derudover dækker politikken ofte den fulde købspris. An ejers politik, når det er nødvendigt, kan hjælpe med at betale for forsvaret mod et angreb på titel og betale eventuelle/alle gyldige krav.

Anbefalede: