Hvorfor bruges stjernestrukturer i sikkerhedssystemer?
Hvorfor bruges stjernestrukturer i sikkerhedssystemer?

Video: Hvorfor bruges stjernestrukturer i sikkerhedssystemer?

Video: Hvorfor bruges stjernestrukturer i sikkerhedssystemer?
Video: 10 Architecture Patterns Used In Enterprise Software Development Today 2024, Kan
Anonim

En integreret del af Anti-Lock Braking System , denne Toyota STAR sikkerhedssystem element vil gå langt i retning af at hjælpe dig med at bremse sikkert. For at hjælpe med at reducere denne effekt reducerer EBD bremsetrykket på hjul, der bærer mindst vægt, hvilket hjælper dig med at bevare kontrollen.

På samme måde spørger folk, hvad er Star Safety System?

Det Star Safety System er en suite på seks sikkerhedssystemer designet til at arbejde hver for sig og sammen for at forbedre sikkerhed af din køreoplevelse. Det sikkerhed funktioner omfatter: Traction Control (TRAC) - TRAC kan se, om bilen mister trækkraft ved hjælp af ABS -sensordata på hjulene.

Man kan også spørge, hvad er Toyotas elektroniske bremsekraftfordeling? Elektronisk bremse - kraftfordeling (EBD) EBD er en funktion i Anti-lock Bremse System, som hjælper med at kompensere for vægtskifte under hårdt opbremsning . Det reducerer bremse tryk på hjul, der bærer den mindste vægt, hvilket hjælper dit køretøj med at holde kontrol.

hvad er smart stop -teknologi?

Tilbydes som en del af Toyota Star Safety System, Smart Stop-teknologi var designet til at hjælpe med at bremse i tilfælde af utilsigtet acceleration. Under kørsel kan der opstå omstændigheder, når der trykkes på bremse- og speederpedalerne samtidigt.

Hvordan virker Toyota Brake Assist?

Det er der Toyota bremseassistent kommer ind. Bremseassistent er i stand til at opdage panik opbremsning baseret på den kraft, der anvendes på bremse pedalen og hvor hurtigt føreren træder på pedalen. Når det sker, er systemet i stand til at genkende din pludselige opbremsning og læg ekstra pres på bremser.

Anbefalede: