Hvilken race er hunner?
Hvilken race er hunner?

Video: Hvilken race er hunner?

Video: Hvilken race er hunner?
Video: MOBILE SUIT GUNDAM I (EN,CN,HK,TW,KR,FR,DE Sub) 2024, Kan
Anonim

Den Hvide Hunne var en race af largelynomadiske folkeslag, der var en del af Hunniske stammer i Centralasien. De herskede over et ekspansivt område, der strækker sig fra de centralasiatiske lande helt til det vestlige indiske subkontinent.

Ved du også, hvilken nationalitet Hunneren Attila var?

Født i Pannonia, en provins i Romerriget (nuværende Transdanubia, Ungarn), cirka 406, Attila theHun og hans bror, Bleda, blev udnævnt til medherskere af Hunne i 434. Ved mordet på sin bror i 445, Attila blev konge i det 5. århundrede i Hunnic Empire og den eneste hersker over Hunne.

Ved også, er hunnerne mongolske? Begge Hunne og Mongoler var ridningnomader med oprindelse i eller omkring Centralasien. Mongolsk isanaltisk sprog (sammen med tyrkiske sprog og sandsynligvis japansk og koreansk), og Hunne ser ud til at have talt eller i det mindste også begyndt med et altaisk sprog. Den første bemærkelsesværdige forskel er geografisk.

Spørgsmålet er også, hvem der er efterkommere af hunerne?

Magyarerne (ungarerne) er også efterkommere af hunnerne (en falsk antagelse, selvom Ungarn selv indeholdt nogle Hunne , plus Avars og mange andre - Ed). Thynastiet af Arpad, der grundlagde det nuværende Ungarn, er stammer fra Attila-dynastiet.

Er hunerne germanske?

Det Hunne var et nomadisk folk, der boede i Centralasien, Kaukasus og Østeuropa mellem det 4. og 6. århundrede e. Kr. I 451 blev den Hunne invaderede den vestromerske provins Gallien, hvor de bekæmpede en kombineret hær af romere og vestgotere i slaget ved de catalunske marker, og i 452 invaderede de Italien.

Anbefalede: