Hvad bruges et POI til?
Hvad bruges et POI til?

Video: Hvad bruges et POI til?

Video: Hvad bruges et POI til?
Video: Агрогороскоп с 24 по 28 февраля 2022 года 2024, Kan
Anonim

Poi refererer til både en stil med scenekunst og udstyret Brugt for at engagere sig i poi ydeevne. Som performancekunst, poi involverer at svinge bundne vægte gennem en række rytmiske og geometriske mønstre. Poi kunstnere kan også synge eller danse, mens de svinger deres poi.

På denne måde, hvad er poi lavet af?

Det traditionelle Poi var lavet fra Raup ō sumpanlæg for at lave bolden og blev fastgjort til et hørreb. I dag de fleste Poi er lavet fra holdbare og let tilgængelige moderne materialer. Kernen eller kugledelen er ofte lavet fra skum eller krøllet papir, mens skindene består af plastik eller vævede stoffer.

På samme måde, hvordan smager POI? Poi har en pasta- synes godt om konsistens og en delikat smag, når den er frisklavet på traditionel vis, med en bleg lilla farve, der naturligt kommer fra taro-knollen. Den har en glat, cremet mundfølelse.

På samme måde kan du spørge, hvornår startede POI?

Historien om Poi Swinging inden for jonglergruppen. Kunsten at spinde poi opstod hos maorierne i New Zealand. Det vides ikke hvornår poi dans var skabt af maorierne, men det daterer deres første kontakt med europæere i begyndelsen af 1800-tallet og går sandsynligvis tilbage til 1500 e. Kr.

Hvad er poi bolde?

Poi refererer til både en scenekunststil og det udstyr, der bruges til at engagere sig i poi ydeevne. Som performancekunst, poi involverer svingning af bundne vægte gennem en række rytmiske og geometriske mønstre. Poi stammer fra maori -folket i New Zealand, hvor det stadig praktiseres i dag.

Anbefalede: