Hvorfor er Tesla Model X så sikker?
Hvorfor er Tesla Model X så sikker?

Video: Hvorfor er Tesla Model X så sikker?

Video: Hvorfor er Tesla Model X så sikker?
Video: TESLA Model Y против Model X || Какую выбрать?! 2024, Kan
Anonim

Det Tesla Model X var den første bil, der modtog en perfekt sikkerhed vurdering fra National Highway Traffic Sikkerhed Administration (NHTSA). En SUV har et højere tyngdepunkt end den gennemsnitlige sedan. Et højere tyngdepunkt øger sandsynligheden for, at et køretøj vælter eller vælter.

Også spurgt, hvorfor er Teslas så sikre?

Tesla historisk set har nået højt sikkerhed vurderinger takket være køretøjets underliggende arkitektur og dets drivlinedesign, hvilket gør bilerne mere stive og bedre beskytter passagererne. Men det er sikkerhed assists score, som vurderer standarden sikkerhed funktioner i bilen, hvor Model 3 skiller sig ud.

Udover ovenstående, hvad kan Model X Tesla gøre? At være tro mod sin luksusbilstatus, Tesla Model X får luftaffjedring på alle de fire hjørner. Det giver ikke kun bilen en enestående kørekvalitet, men også en justerbar kørehøjde. Det gør bilen meget mere praktisk og forbedrer dens muligheder for overalt og holder den tro mod sine SUV-legitimationer.

Under hensyntagen til dette, hvorfor er Tesla Model X så dyr?

Tesla biler er dyrt , men det har ikke forhindret folk i at stille op for at købe dem. En af grundene til at prisen er så høj skyldes, at efterspørgslen i øjeblikket overstiger udbuddet. Udvidelse af produktionskapaciteten og opbygning af nye fabrikker vil helt sikkert hjælpe med at dæmpe priserne.

Kan du sove i Tesla Model X?

Tesla Model X ejer fanget sover på motorvejen med Autopilot slået til. Tesla's Autopilotfunktionen er selvfølgelig aktiveret, men den er tydeligvis ikke designet til at lade folk falde i søvn ved rattet. Hvis noget er Tesla chaufføren i videoen er så afslappet, at han ikke engang er ved rattet; han er helt tilbagelænet.

Anbefalede: