Hvem opfandt den hydrauliske transmission?
Hvem opfandt den hydrauliske transmission?

Video: Hvem opfandt den hydrauliske transmission?

Video: Hvem opfandt den hydrauliske transmission?
Video: Ввод в эксплуатацию высоковольтного кабеля передачи Kinectrics 2024, Kan
Anonim

Hydramatisk (også kendt som Hydra-Matic ) er en automat smitte udviklet af både General Motors' Cadillac- og Oldsmobile-divisioner. Introduceret i 1939 for 1940-modellen biler, den Hydramatisk var den første masseproducerede fuldautomatiske smitte udviklet til personbilbrug.

Hvem lavede derfor den første automatgearkasse?

Den første automatgear med hydraulikvæske blev udviklet i 1932 af to brasilianske ingeniører, José Braz Araripe og Fernando Lehly Lemos; prototypen og designet blev senere solgt til General Motors , der udstillede en teknologi i 1940'ernes Oldsmobile-model som en "Hydra-Matic" transmission.

Hvorfor blev den automatiske transmission på samme måde opfundet? Det automatisk transmissioner kom frem tilbage i 1921, da Alfred Honro Munro opfundet det. Systemet kunne ikke få meget opmærksomhed, da det udnyttede trykluft frem for hydraulikvæske. Så igen i 1932, automatgear fik rampelyset, og denne gang brugte det hydraulikvæsken.

Også at vide, hvem der lavede transmissionen?

De første automatiske transmissioner Den første automatiske smitte var opfundet i 1921 af en canadisk dampingeniør, Alfred Horner Munro. Munro designet sin enhed til at bruge trykluft frem for hydraulikvæske, så den manglede strøm og blev aldrig solgt kommercielt.

Hvad er en Jetaway transmission?

Super Turbine 300 (forkortet ST-300) var en to-trins automat smitte bygget af General Motors. Det blev brugt i forskellige Buick-, Oldsmobile- og Pontiac-modeller fra 1964-1969.

Anbefalede: