Kan du bruge kompressionsbeslag på gas?
Kan du bruge kompressionsbeslag på gas?

Video: Kan du bruge kompressionsbeslag på gas?

Video: Kan du bruge kompressionsbeslag på gas?
Video: Пеноизол своими руками (утепление дома) 2024, Kan
Anonim

Standard beslag kræver ingen ændringer af slangen. Standard beslag bruges typisk til vand- og trykluftforbindelser, hvorimod flare beslag bruges til gas og højtryksledninger. En standard passende dåse installeres ved brug af en almindelig skruenøgle til at stramme den omgivende møtrik.

Også at vide er, kan du bruge kompressionsbeslag på naturgas?

Kompressionsbeslag i en gas rørsystemer er ikke tilladt, medmindre det er tilladt af den myndighed, der har jurisdiktion. Alle rør beslag til naturgas installationer er normeret til mere end 125 psig, men bør ikke bruges ved tryk ud over det, der er tilladt i henhold til lokale regler.

Kan jeg på samme måde bruge PTFE -tape på gasfittings? Brug teflon tape på din komfur eller andet gas apparat beslag . Teflon tape forsegler gasarmaturer ' tråder og forhindrer lækager i at udvikle sig. Det Teflon tape til gasarmaturer er tilgængelig i hardware-, boligforbedrings- og VVS-butikker.

Kan kobber kompressionsfittings derfor bruges til gas?

Kompressionsbeslag kan være Brugt på gas rør, selvom dette bør overlades til en professionel, der er CORGI -registreret. Kompressionsbeslag kan også være Brugt at slutte sig til et stykke af kobberrør til et stykke plastik rør så længe en blød ( kobber ) oliven er Brugt i stedet for en messingoliven på plastiksiden.

Hvor tæt skal gasfittings være?

Der er ikke noget specifikt moment eller anden fast installationsteknik. Brug tape dope, stram til hånden tæt , 2-3 omdrejninger mere og lækagetest den blodige ting. Ifølge denne reference er røret bør være i montering 9/16 til 3/4 NPT -tråde. Denne angiver 0,400 tommer til hånden tæt og 0,5457 for maksimum.

Anbefalede: