Indholdsfortegnelse:

Hvordan justerer du spillet på en servostyringsboks?
Hvordan justerer du spillet på en servostyringsboks?

Video: Hvordan justerer du spillet på en servostyringsboks?

Video: Hvordan justerer du spillet på en servostyringsboks?
Video: Цветная капуста-вкусней шашлыка! 2024, Kan
Anonim

Sådan justeres servostyringen

  1. Brug en gulvdonkraft til at hæve køretøjets forhjul fra jorden og placer et donkraftstativ under hver side af rammen.
  2. Flyt styretøj hjul forsigtigt frem og tilbage, indtil det stopper i begge ender - venstre og højre.
  3. Vælg den rigtige skruenøgle for at løsne låsemøtrikken.

Skal et nyt styrehus derfor justeres?

Generelt, justering af styrebokse eller stativer er ikke en god idé. For det første bliver de ikke ofte løse, og når de gøre , det betyder normalt, at der er slidte dele og dig bør bare udskift enheden. For det andet, hvis du får det forkert, kan du virkelig ødelægge tingene, og du vil ikke kunne styre køretøjet.

Hvad forårsager også overdreven spil i rattet? Dette er normalt forårsaget ved slidt styretøj stativer og bindestænger. For meget rat vibrationer, når du accelererer eller drejer et hjørne. Dette er normalt forårsaget ved defekte eller slidte bindestænger. Overdreven leg i rattet kan også pege på en slidt eller defekt styretøj gear.

kan du overspænde et styrehus?

det styreboks er ikke svært at justere . for at få det tilbage til lagerspecifikationen, alt sammen du behøver gøre er løsnet møtrikken, og brug derefter en unbrakonøgle til at stramme op styretøj . det er ikke meningen, at det skal skrues op over RIGTIG stramt, men det burde heller ikke kunne dreje mere.

Vil en justering løse slør i rattet?

An tilpasning vil ikke fix spil i rat . Udskiftning af en trækstangende, det være sig indre eller ydre, absolut GØR ændre tåindstillingen. An justering SKAL udføres efter udskiftning af trækstang.

Anbefalede: