Hvordan fungerer passive bashøjttalere?
Hvordan fungerer passive bashøjttalere?

Video: Hvordan fungerer passive bashøjttalere?

Video: Hvordan fungerer passive bashøjttalere?
Video: What are Passive Bass Radiators? 2024, Kan
Anonim

Det passiv radiator resonerer med en frekvens bestemt af dens masse og fjedringen af luften i kabinettet. Intern lufttryk frembragt ved bevægelser af den aktive førerkegle bevæger passiv radiator kegle. Denne resonans reducerer samtidig mængden af bashøjttaler skal flytte.

På denne måde, hvad er en passiv højttaler, og hvordan fungerer den?

I de enkleste termer, en aktiv højttaler er en, der har sin egen forstærker indbygget i kabinettet. EN passiv højttaler trækker sin strøm fra en ekstern forstærker og er forbundet til denne forstærker via højttaler tråd. Passive højttalere plejer at være til hjemmebrug.

Hvordan laver du også et passivt radiatorindkapsling? Til designe en passiv radiator justering, start med en simpel porteret justering ved hjælp af den driver, der giver den ønskede boks størrelse og frekvensrespons. Brug derefter diameteren på din valgte passiv radiator som "port diameter", og brug denne til at beregne den nødvendige portlængde.

Heri, hvad gør en passiv radiator?

Passiv radiator . I højttalerdesign a passiv radiator er et element, der er designet til at bevæge sig sympatisk med energien i skabet. De ligner generelt en lavfrekvent driver eller woofer, men har ingen stemmespole eller noget element til aktivt at generere lyd.

Skal jeg have passive eller aktive højttalere?

Forskellen på aktiv og passive højttalere : Aktive højttalere har en indbygget effektforstærker og mangler bare en strømkilde (eller batteri) for at fungere, hvor passive højttalere kræver en ekstern effektforstærker for at fungere. Kort sagt har du brug for en forstærker til passive højttalere , du ikke med aktive højttalere.

Anbefalede: