Hvad er en VQ-bil?
Hvad er en VQ-bil?

Video: Hvad er en VQ-bil?

Video: Hvad er en VQ-bil?
Video: Kontrolprøve Kategori B 2024, Kan
Anonim

Det VQ er en V6 stempelmotor produceret af Nissan med slagvolumen, der varierer fra 2,0 L til 4,0 L. Det er en aluminiumsblok DOHC 4-ventil (pr. cylinder) design med aluminiumshoveder. Den er udstyret med Nissans EGI/ECCS sekventielle multipunkts brændstofindsprøjtningssystem (MPFI). Det VQ serie erstattede VG -serien af motorer.

Simpelthen så, hvad står VQ for i biler?

VQ -DE. Meget hurtig - dedikeret teknik.

For det andet, hvor er VQ -seriens motor produceret? 3,5 L VQ35HR og 2,5 L VQ25HR motorer bliver bygget på Nissans Iwaki-fabrik i Fukushima Prefecture og bliver udstyret i den helt nye Skyline, der udkommer til efteråret i Japan, såvel som USA, hvor modellen sælges som Infiniti G35.

Ved også, er VQ en god motor?

Registreret. VQ er blevet vurderet som den mest pålidelige v6 i 6 år i træk sådan noget. Det er en fantastisk motor & Nissan har lavet en store arbejde, der gør det alsidigt.

Hvad er en vq35 motor?

Nissan VQ35DE er en 3,5 l (3, 498 cc, 213,45 cu.in.) naturlig indsuget V6 60° 4-takts benzin motor fra Nissan VQ-familien. Det motor er produceret på Nissans Iwaki -anlæg (Fukushima Prefecture, Japan) og Decherd Powertrain Plant (Tennessee, USA).

Anbefalede: