Er Tesla tagsten det værd?
Er Tesla tagsten det værd?

Video: Er Tesla tagsten det værd?

Video: Er Tesla tagsten det værd?
Video: Er Tesla Model 3 pengene værd? Se de 5 største fejl du bør vide inden, du køber en Tesla Model 3 2024, Kan
Anonim

Du har også hørt en masse medier buzz omkring Tesla Solar Tag på det seneste, men ved ikke om det er det værdi prisen. Resultatet er, at Tesla's Solar Tag vil koste næsten 25.000 $ mere end at installere solpaneler, og alligevel vil kun levere 77 procent så meget solenergi (på grund af, at det er en mindre systemstørrelse).

Efterfølgende kan man også spørge, hvor meget koster et Tesla-tag egentlig?

Den nye tag design vil koste omkring $ 42, 500 for en 2.000 kvadratmeter tag med 10kW solenergikapacitet før skattefradrag (eller omkring 21,25 USD pr. kvadratfod), ifølge Tesla's hjemmeside, dog prissætning vil variere efter størrelse og placering.

Man kan også spørge, er der Tesla tagsten til rådighed? Tesla synes det er et smart solpanel tagsten er klar til primetime. Nu i deres tredje iteration, Tesla annoncerede sin nye Solar Tagsten er nu ledig at bestille og installationer begynder om et par uger. ' Desuden fliser leveres med 25 års garanti, hvilket sætter dem på niveau med traditionelle fliser.

Desuden, hvor længe holder Tesla-tage?

Dette er faktisk et ret hårdt teknologisk problem, at have et integreret solpanel eller solcelle med en tag flise, og få det til at se godt ud, og sidst i 30 år.

Hvor effektive er Tesla solcellefliser?

I øjeblikket har Panasonics N3300 HIT-moduler en effektivitet på 19,7%. De har udviklet sig solenergi celler som effektiv som 23,5% i deres laboratorier. Det solenergi branchens gennemsnit for solenergi paneler er cirka 16%, mens Pick My Solceller installatører kommer ind på omkring 19,5 %.

Anbefalede: