Hvordan stopper jeg min røgalarm med bip hvert 30. sekund?
Hvordan stopper jeg min røgalarm med bip hvert 30. sekund?

Video: Hvordan stopper jeg min røgalarm med bip hvert 30. sekund?

Video: Hvordan stopper jeg min røgalarm med bip hvert 30. sekund?
Video: Housegard Origo trådløs røgalarm & varmealarm. Sådan virker de. 2024, Kan
Anonim

Hvis du har en, lave at enheden ikke har batterier og ikke er tilsluttet strøm ; ryd derefter hukommelsen ved at trykke på TEST-knappen i 15-20 sekunder. Hvis du ikke gør dette, vil røgalarm kan fortsætte med kvidre - og du tror måske forkert røgalarm skal udskiftes.

Bare så, hvorfor bipper min røgalarm en gang hvert 30. sekund?

Det batteriet skal muligvis udskiftes. Røgalarmen kan have nået det levetid (kun forseglede batterimodeller). En alarm vilje kvidre hvert 30. sekund for at angive, at det er tid til at udskifte alarmen . Der kan være interferens fra - en lignende system i nærheden (trådløst alarmer kun)

Ved også, hvordan du tavser en røgdetektor med lavt batteriniveau? Tag den røgalarm af monteringsbeslaget på loftet, og afbryd strømkablet, der er tilsluttet røgalarm . Tag den ud batteri , tryk derefter på knappen "Test" og hold den nede i 15 sekunder. An alarm vil lyde i kort tid, derefter alarm vilje stilhed.

Derfor, hvorfor bipper min brandalarm hvert minut?

Som det batteri i en røgalarm bliver svag, røgalarmen vil" kvidre "omtrent en gang a minut for at advare dig om det det batteri skal udskiftes. Bemærk: Kun alarmen med lavt batteriniveau kvidre . Intet signal sendes igennem det forbinde ledning.

Hvor længe vil en røgdetektor kvidre, før den dør?

Normalt, når en røgalarm eller kulilte alarm er kvidrende (en hurtig lille bip hvert 2. minut eller deromkring), betyder det, at batteriet er ved at dø.

Anbefalede: