Hvad er en kattelydpotte?
Hvad er en kattelydpotte?

Video: Hvad er en kattelydpotte?

Video: Hvad er en kattelydpotte?
Video: tekst-TV: Hvad er en ghostwriter? 2024, Kan
Anonim

Begrebet katten tilbage udstødning kan defineres som den sektion af et udstødningssystem, der tilsluttes efter den sidste katalysator i systemet. EN katten tilbage udstødning består typisk af et bagrør, en resonator og en lyddæmper , men afhængigt af fabrikat og model kan den også omfatte et midterrør, X-rør, H-rør eller et Y-rør.

Hvad gør en udstødning til en kat tilbage med hensyn til dette?

EN katterygges udstødning system er en relativt enkel strømændring, der frigør din udstødning gasflow og producere en motornote, der er mere udtalt end din standard lyddæmper. Hvis de almindelige katalysatorer er ret restriktive, kan der opnås mindre strøm fra en katterygges udstødning system.

Er en Catback -udstødning desuden det værd? Det er næsten meningsløst (for ydeevne) bare at gøre katten tilbage . Nedrøret og katten er de to mest restriktive dele af vores udstødning . Men ja, det er det det værd for lyden.

Bare så, hvad er forskellen mellem Catback og almindelig udstødning?

Begge inkluderer bagdelen udstødning afsnit. Det forskel kommer i Cat-Back erstatter resonatorsektionen af bestanden udstødning med sin egen rørføring ud over udstødning afsnit. Hvorvidt den sektion af røret indeholder 0, 1, 2 eller en hvilken som helst mængde af resonatorer er udelukkende op til designet af udstødning.

Hvad er en kattedæmper?

“ Kat tilbage”refererer til afsnittet i udstødning system, der kører fra katalysatorens udløb til udstødning Tips. EN kat tilbage udstødning Systemet omfatter normalt røret fra konverteren til lyddæmper , det lyddæmper , og udstødning Tips.

Anbefalede: