Hvorfor virker min auto start/stop ikke?
Hvorfor virker min auto start/stop ikke?

Video: Hvorfor virker min auto start/stop ikke?

Video: Hvorfor virker min auto start/stop ikke?
Video: Почему не работает Start Stop - разбор причин по которым СТАРТ - СТОП не работает 2024, Kan
Anonim

Der er installeret en forkert batteriteknologi, som kun kan give et lille antal opladningscyklusser. Udetemperaturen er for høj eller for lav. Hvis batteriet har brug for for meget strøm til at levere blæseren, vil Start - hold op funktionen er slukket. Motortemperaturen er for høj eller for lav.

Bare så, starter Stop hele tiden?

Tryk blot på knappen og hold op - Start er deaktiveret. Bare husk; de fleste biler vil som standard bruge hold op - Start , så hvis du vil have den af hele tiden , skal du huske at slukke for den ved Start af hver rejse.

På samme måde, slider Auto Start Stop starteren? Men hovedspørgsmålet har de fleste bilkøbere om nye Start - hold op systemer er: gør de ikke slides op min bils forret motor? Svaret er nej. (1) Udvekslingsforholdet fra forret -drevdrev til svinghjulets ringgear er optimeret til at gøre forretter motoren drejer langsommere.

Heraf, er autostart/stop dårligt for din motor?

Hold op / Start systemer er ikke så potentielt skadelige som kold starter, dog simpelthen fordi motoren er ikke kold. Hvis motoren er slukket længe nok til at reducere motor temperatur betydeligt, motoren vil automatisk genstarte.

Er Start Stop dårligt til start?

Sand, starter op har motoren størst indvirkning på selve motoren, og hvor mest slid finder sted. Plus, auto Start / hold op teknologien genstarter en bil i stilstand, hvis motortemperaturen falder betydeligt (forudsat at nøglen er i tændingen).

Anbefalede: