Kan du trække en politibetjent tilbage?
Kan du trække en politibetjent tilbage?

Video: Kan du trække en politibetjent tilbage?

Video: Kan du trække en politibetjent tilbage?
Video: Rasmus Paludan Bliver Angrebet Compilation 2024, Kan
Anonim

Politiet kan 't trække dig over uden sandsynlig årsag.

Politiet kan stopper ikke bare tilfældigt du og se efter stoffer i din bil. De har brug for en årsag, eller "sandsynlig årsag", som for høj fart eller et ødelagt baglygte

Heri, kan du trække politiet over?

Politiet kan 't trække dig over uden sandsynlig årsag. De har brug for en årsag eller "sandsynlig årsag", som f.eks. hastighedsoverskridelser eller et ødelagt baglygte. Lad os sige du kører for høj fart, den politiet trækker dig , og de gør finde stoffer i din bil.

Hvad ser politiet på samme måde efter, når de trækker nogen over? Hvis en politi bilen forsøger at trække du over , vil de normalt tiltrække din opmærksomhed ved at: Blinke deres blå lys eller forlygter eller bippe på hornet. Peger eller angiver til venstre for at fortælle dig, at du skal bluse.

skal du trække over med det samme for en betjent?

Hvis en politi bilen følger efter du med sirene, der brager eller nødlys blinker, bluse til ret hurtigt (men sikkert) og stoppe helt på et sikkert sted. Trækker med det samme er ikke en erkendelse af skyld.

Hvad sker der, hvis en politimand bliver trukket tilbage?

Af - Pligt og Umærket Så hvis du er trukket over i et, af a betjent det er faktisk på- pligt , så er du lovligt trukket over . Imidlertid, hvis du var trukket over af en af - vagthavende politibetjent hvem er ud af ensartet og i et umærket køretøj ændrer situationen sig.

Anbefalede: