Har Colorado DUI -kontrolpunkter?
Har Colorado DUI -kontrolpunkter?

Video: Har Colorado DUI -kontrolpunkter?

Video: Har Colorado DUI -kontrolpunkter?
Video: Sushant KC - Satayera (Official Lyrics Video) 2024, Kan
Anonim

Ædruheds kontrolpunkter er lovlige i Colorado (se 803 s. 2d 483 (Colo. 1990)). Disse kontrolpunkter (også omtalt som "mobil kontrolpunkter " eller "vejspærringer") er politiets trafikstop, der ikke er knyttet til nogen specifik eller individuel mistanke.

Spørgsmålet er også, hvor kan jeg finde DUI-kontrolpunkter?

Du kan google, yahoo eller hvad du end bruger Find ud, hvornår der vil være en kontrolpunkt i dit område. Hvis du rejser, skal du kontrollere områderne undervejs til din destination. Alt du skal gøre er at skrive " DUI -kontrolpunkt "eller" ædruelighed kontrolpunkt " og klik derefter på nyhedsresultater. Du kan også gå til Roadblock.org.

For det andet, hvilke rettigheder har jeg ved et DUI-kontrolpunkt? Domstole tillader generelt korrekt kørsel DUI -kontrolpunkter . Dog politiet gøre ikke har en automatisk ret til at bede om dit kørekort og registrering, medmindre stop skyldes en påstået kørselsovertrædelse. Hvis stoppet rejser en rimelig mistanke om ulovlig aktivitet, kan politiet derefter bede om licens og registrering.

Heraf, kan jeg nægte et DUI-kontrolpunkt?

Forudsat at DUI -kontrolpunkt er lovligt, er svaret "nej" – det kan du ikke nægte at stoppe ved en DUI -kontrolpunkt . Hvis du passerer gennem en kontrolpunkt og en betjent stopper dit køretøj til afhøring, skal du overholde og stoppe dit køretøj. Løber gennem kontrolpunkt kan medføre alvorlige sanktioner.

Skal du vise ID ved DUI checkpoint?

Siden DUI -kontrolpunkter er lovlige i staten Californien, betragtes de ikke som ulovlige politistoppesteder, medmindre de ikke er blevet udført korrekt (hvilket er sjældent, men kan ske). Bør du nægte at at vise din ID ved en kontrolpunkt ? Ingen, du skal høfligt aflevere det til betjenten og forblive respektfuld.

Anbefalede: