Har jeg brug for en forkobling til LED -lys?
Har jeg brug for en forkobling til LED -lys?

Video: Har jeg brug for en forkobling til LED -lys?

Video: Har jeg brug for en forkobling til LED -lys?
Video: StarLED T8 / T12 Ballast Bypass Instruction for LED G13 Bi-Pin Tube Light 2024, Kan
Anonim

Ingen LED pærer kræver en ballast , selvom nogle er konstrueret til at arbejde med en eksisterende ballast . Du vil finde ballast -kompatibel eller "plug-and-play" LED'er der er designet til at erstatte lineære lysstofrør, kompaktlysstofrør eller HID'er. Glødelamper og halogenlamper gøre ikke kræver en ballast.

Heri, kan du sætte LED-pærer i et lysstofrør?

Kort sagt, JA! Ny lineær LED rør pærer er enkle plug and play og ballast kompatible. Du vil simpelthen nødt til at fjerne din lysstofrør og tilslut din LED udskiftning. Læs mere for at understøtte din beslutning om at erstatte din lineære fluorescerende lys pærer med rør LED'er.

Man kan også spørge, hvad er LED -ballast? Når lyset er tændt, vil ballast fungerer derefter som en strømregulator. LED drivere konverterer højspænding, vekselstrøm til lavspænding, jævnstrøm, som lysdioder er designet til at køre på. Begge fluorescerende ballaster og LED chauffører beskytter lyset mod udsving i den elektriske forsyning.

Tager vi dette i betragtning, er en LED -driver det samme som en ballast?

Det virkelige svar her er, at lysdioder bruger en chauffør , hvilket gør mange af de samme ting som en ballast men fungerer meget mere effektivt. An LED driver er en elektrisk enhed, der regulerer strømmen til en LED lys. Det har kapacitet til at regulere strømmen til en enkelt LED Lys eller strenge af LED'er.

Hvordan omgår du ballasten til LED -lys?

Skær stikkontakterne. Stikkontaktledningerne (sandsynligvis røde og blåfarvede ledninger) er placeret på den anden side af ballast og tilslut til ledninger, der går ud af ballast til stikkontakterne (som skal være ikke-shuntede stikkontakter til T8 LED'er ). Disse udgangsledninger giver strøm til lamper.

Anbefalede: