Hvad er det fulde navn på Fahrenheit?
Hvad er det fulde navn på Fahrenheit?

Video: Hvad er det fulde navn på Fahrenheit?

Video: Hvad er det fulde navn på Fahrenheit?
Video: Temperature Conversion Trick (Celsius to Fahrenheit) | Don't Memorise 2024, Kan
Anonim

Den tyske instrumentproducent Gabriel Daniel Fahrenheit (1686-1736) lavede de første pålidelige termometre. Temperaturskalaen, han opstod, er opkaldt efter ham. Født i Danzig den 14. maj 1686, Gabriel Fahrenheit var søn af en velhavende købmand.

Hvordan fik Fahrenheit sit navn på denne måde?

Fahrenheit vægt er en temperaturskala baseret på en foreslået i 1724 af den tyske fysiker Daniel Gabriel Fahrenheit (1686–1736). Det bruger det grad Fahrenheit (symbol: °F) som det enhed. Alle andre lande i det verden officielt nu bruger det Celsius skala, opkaldt efter den svenske astronom Anders Celsius.

Hvad er Fahrenheit på samme måde baseret på? Fahrenheit temperaturskala. Fahrenheit temperaturskala, skala baseret på 32° for vands frysepunkt og 212° for vands kogepunkt, hvor intervallet mellem de to er opdelt i 180 lige store dele.

Hvordan definerede Fahrenheit følgelig 0 grader?

I Fahrenheit skala, vand koger ved 212 grader . Fahrenheit er en temperaturskala, der baserer vands kogepunkt ved 212 og frysepunktet ved 32. I hans indledende skala er den nul punkt blev bestemt ved at placere termometeret i en lige blanding af is, vand og salt (ammoniumchlorid).

Hvordan blev Fahrenheit -skalaen skabt?

Ingeniør, fysiker og glaspuster, Fahrenheit (1686-1736) besluttede at skab en temperatur vægt baseret på tre faste temperaturpunkter - det for frysende vand, menneskelig kropstemperatur og det koldeste punkt, at han gentagne gange kunne afkøle en opløsning af vand, is og en slags salt, ammoniumchlorid.

Anbefalede: