Hvilken bilforsikring er påkrævet i Texas?
Hvilken bilforsikring er påkrævet i Texas?

Video: Hvilken bilforsikring er påkrævet i Texas?

Video: Hvilken bilforsikring er påkrævet i Texas?
Video: Best car insurance companies in Texas 2024, Kan
Anonim

Texas lov kræver, at du har mindst 30.000 USD i dækning for skader pr. person, op til i alt 60.000 USD pr. ulykke og 25.000 USD i dækning for skade på ejendom. Dette kaldes 30/60/25 dækning.

Udover dette, har Texas ingen fejl bilforsikring?

Nogle stater kræver en ingen - fejlforsikring , ofte kendt i Texas som PIP. I øjeblikket, Texas er ikke en ingen - fejl stat. I Texas , hver chauffør er påkrævet for at bære ansvar bilforsikring til dækning af udgifter til den anden chauffør i det uheldige tilfælde af en motor køretøj ulykke.

Hvem har desuden den billigste bilforsikring i Texas? For chauffører i Texas med en nylig hastighedsbøde er de billigste forsikringsselskaber og gennemsnitspriser:

  • Texas Farm Bureau: $ 1, 041 om året.
  • Geico: $1.410 om året.
  • Republic Group: $ 1, 446 om året.
  • State Farm: $ 1, 878 om året.
  • Auto Club of SoCal: $1.990 om året.

Desuden har jeg virkelig brug for uforsikret bilistdækning i Texas?

Uforsikret vs. Underforsikret bilistdækning i Texas . Alle chauffører er forpligtet til at tegne en ansvarsforsikring i staten Texas . Uforsikret og underforsikret bilistdækning er ikke påkrævet i Texas dit bilforsikringsselskab skal dog tilbyde dig det.

Er Texas en ægteskabsstat uden skyld?

Ingen , du behøver ikke at have fejl grund til skilsmisse i Texas . “ Texas er en ingen - fejltilstand , så hvis du ønsker at blive skilt, kan du ansøge på grund af ustøtte. Ingen fejl betyder, at en ægtefælle ikke behøver at bevise, at den anden ægtefælle har gjort noget forkert for at blive skilt. Du behøver ikke have grunde.

Anbefalede: