Indholdsfortegnelse:

Er en 2-takts dirtbike god til at køre på stier?
Er en 2-takts dirtbike god til at køre på stier?

Video: Er en 2-takts dirtbike god til at køre på stier?

Video: Er en 2-takts dirtbike god til at køre på stier?
Video: Here's Why 2 Strokes are the BEST Dirt Bikes for Trail Riding 2024, Kan
Anonim

Når den er korrekt konfigureret, 2 slag er flotte sti cykler. Hvad angår vedligeholdelse, kræver de mindre end de fleste nye 4 slag , men mere end ældre, mindre højspændte smuds cykler som f.eks. XR'er. De har brug for gearolie udskiftet, og topenden udført en gang imellem.

Så er motocrosscykler gode til stier?

Accelerationen af sticykler er ikke helt så brat, og de skal ikke køres med fuld gas hele tiden. At sige trailcykler er bedre opført end motocross cykler får dem til at lyde skæve, hvilket de ikke er, men de er helt sikkert lettere for begyndere at ride ud på stier end MX cykler.

Ved også, er 2-takts snavscykler pålidelige? Med forskelle i hastighed, vedligeholdelse og konsistens af to - slag , det er en mere pålidelig jordcykel end en fire- slag . Samlet set hver cykel har sine fordele og ulemper, men to - slag er hurtigere, nemmere at reparere dele og er også utrolig lette.

For det andet, er 2 takts snavs cykler bedre end 4 slag?

Imidlertid, to - slag dele er notorisk billigere end fire- slag . To - slag motor cykler er lettere og hurtigere cykler der har et intensivt spark til motoren. To - slag kræver også hyppigere skift, men ryttere kan få en hurtigere topfart med mere kraft.

Hvilken dirtbike er bedst til trailridning?

Bedste simple trailrittmotorcykler til begyndere

  • Coleman CT200U Trail Bike. Denne cykel er dybest set en simpel plæneklipper motor slået på en meget grundlæggende ramme.
  • Honda CRF150F. Der er to versioner af Honda CRF150.
  • Yamaha TTR-230. Dette er en fantastisk allround-cykel.
  • KTM 250 XCF-W. Dette er den slags cykler, en meget seriøs trail -rytter ville køre.

Anbefalede: