Kan du køre et erhvervskøretøj på Garden State Parkway?
Kan du køre et erhvervskøretøj på Garden State Parkway?

Video: Kan du køre et erhvervskøretøj på Garden State Parkway?

Video: Kan du køre et erhvervskøretøj på Garden State Parkway?
Video: Едем по Нью-Джерси: Garden State Parkway 2024, Kan
Anonim

Lastbiler og andet erhvervskøretøjer er tilladt på Garden State Parkway fra EXIT 0 (US 9 / NJ 109) i Cape May nord til Exit 105 ( NJ 18 / NJ 35 / NJ 36) i Tinton Falls. Der er også en vægtbegrænsning på 7.000 pund (inklusive passagerer, brændstof og fragt) for alle køretøjer nord for afkørsel 105.

Er der tilladt erhvervskøretøjer på Garden State Parkway?

Kommerciel lastbiler med en registreret vægt på over 10, 000 pund (4, 500 kg) er ikke tilladt at bruge de nordlige dele af parkway . Alle lastbiler er forbudt nord for afkørsel 105, lige forbi Asbury Park Toll Plaza. Busser er tilladt for hele længden af parkway.

Kan du ligeledes køre på Garden State Parkway med en trailer? Turnpike Authority regler sagde, at ikke-kommercielle trækkøretøjer og trailere op til 45 fod i længden kan bruge Parkway . Kommerciel trailere og semi- trailere er forbudt at bruge Parkway nord for Exit 105, samme som store lastbiler, der vejer over 10.000 pund bruttovægt.

Heri, kan du køre en varevogn på Garden State Parkway?

Fordi begrænsningerne for kørsel på den NJparkway er relateret til køretøjets vægt, nogle af lastbiler du kan leje fra U -Haul får lov til det køre på alle områder af parkway . Generelt er det kun varevogn og 10-fods U -Slæbe van candrive på den NJ parkway.

Er U Haul lastbiler tilladt på parkveje?

Bevæger sig i New York: Parkway begrænsninger . En af grundene bevæger sig udstyr anses for kommercielt, er at det er mærket med et firmanavn, som f.eks U - Slæbe . Ifølge NYC DOT, kommerciel køretøjer , lastbiler og traktortrailere er det ikke tilladt på staten New York parkveje.

Anbefalede: