Dækker paraplyforsikring arbejdsgiverens ansvar?
Dækker paraplyforsikring arbejdsgiverens ansvar?

Video: Dækker paraplyforsikring arbejdsgiverens ansvar?

Video: Dækker paraplyforsikring arbejdsgiverens ansvar?
Video: "Arbejdsgiveren kan gå lige så langt som ens venner" 2024, Kan
Anonim

Det primære træk ved paraply beskyttelse er et ekstra beløb på ansvarsforsikring , i trin på 1.000.000 $, det er overskydende over "grundlæggende" generelt ansvar , bil ansvar , og arbejdsgiveransvarsdækning (virksomheden ansvar del af en arbejdstagererstatning politik ).

Hvad dækker en paraplypolitik for en virksomhed med hensyn til dette?

Kommerciel paraply dækning giver dig ekstra ansvarsdækning til at betale omkostninger, der overstiger dit generelle ansvar eller andet ansvar politik grænser. Uden dette forretning forsikringsdækning, skal du betale ud af lommen for udgifter, der koster mere end dine dækningsgrænser, såsom: Skadeudgifter.

Efterfølgende er spørgsmålet, dækker en paraplypolitik brand? Husejere kan bedre beskytte sig mod ansvarskrav ved at vide, hvad der dækkes af paraplyforsikring og hvad der ikke er. Husejere forsikring beskytter dig, hvis f.eks ild brænder dit hus til jorden. Det er en start. Paraplyforsikring er designet til at tage over, når dine boligejere forsikring når sine ansvarsgrænser.

Ved også, hvad der er drop down -dækning på en paraplyforsikring?

Drop-down dækning på en paraplypolitik sætter ind og yder dækning når grænserne for ansvarspolitik har nået maksimum. Således er en falde ned bestemmelse i en paraplyforsikring fylder hullerne ind dækning der kan eksistere i primæren ansvarsforsikring.

Dækker paraplyforsikringen enkeltmandsvirksomhed?

Paraplyforsikring er designet til at sikre, at dine aktiver ikke bliver beslaglagt i sagen om en retssag - men det er ikke den eneste måde at beskytte dig selv på. En anden måde er at oprette din virksomhed som en LLC, hvis du i øjeblikket opererer som en eneejer.

Anbefalede: