Hvor meget koster det at skifte motorolie?
Hvor meget koster det at skifte motorolie?

Video: Hvor meget koster det at skifte motorolie?

Video: Hvor meget koster det at skifte motorolie?
Video: Olieskift – Gør-det-selv 2024, Kan
Anonim

Ifølge Angie's List -prisdata baseret på nylige medlems anmeldelser, den nationale gennemsnit for en grundlæggende olieskift ved hjælp af konventionelle olie er $ 46. Minimumsprisen var $25, hvor $50 var den dyreste. Ifølge Koste Hjælper, en olieskift typisk omkostninger $ 20 til $ 55.

Også spurgt, hvor meget koster det at skifte motorolie og filter?

Ved godt hvilken pris du bør betale for at få repareret dit køretøj. Det gennemsnitlige omkostninger til en olieskift er mellem $ 163 og $ 189. Arbejdskraft omkostninger er anslået mellem $39 og $50, mens dele er pris mellem $124 og $139.

er det billigere at lave sit eget olieskift? Nå, sandt at sige, så sparer du ikke rigtig mange penge skifte din egen olie . Og hvis man medtager din lønomkostninger, er du sandsynligvis bedre stillet med at have en professionel gøre det til dig. Det er svært at spare penge ved skifter din egen olie fordi olieskift er tabsledere for mange steder.

Også at vide er, hvor meget koster det at skifte olie hos Walmart?

Det Omkostninger til olieskift af Walmart for det højeste niveau olieskift er $ 50,00 og hver olieskift baseret på en bil, der kræver fem liter olie . Hvis dit køretøj kræver yderligere olie et gebyr på $ 4,00 per gallon vil blive fyldt til din oprindelige pris.

Hvor meget koster et olieskift hos Jiffy Lube?

Det gennemsnit konventionel olieskift på Jiffy Lube er $45.

Anbefalede: