Hvad er Delphi FDC?
Hvad er Delphi FDC?

Video: Hvad er Delphi FDC?

Video: Hvad er Delphi FDC?
Video: Hands on Salesforce Training Part I 2024, Kan
Anonim

fdc , et skybaseret produkt til salg, catering og eventstyring. Delphi . fdc er en ende-til-ende salgs- og cateringløsning designet til organisationer, der sælger og administrerer møde- og eventlokaler. fdc er en 100 % cloud-baseret løsning bygget på Force.com-platformen fra Salesforce. Det Delphi.

Hvad står Delphi FDC på denne måde for?

Brancheførende salgs- og cateringløsningsmodul ( Delphi . fdc ) forbedret til at give gæstfrihedsorganisationer mulighed for at forbedre svartider, øge kundesamarbejdet og skabe proceseffektivitet for at forbedre organisatorisk succes og rentabilitet.

Man kan også spørge, hvad er Amadeus Delphi? Amadeus (Salg & Event Management - Avanceret Delphi ) Oversigt. Det avancerede modul er en fuld-service, cloud-baseret løsning, der giver salgs- og cateringteams den mobile tilgængelighed, der er nødvendig for at opbygge stærkere kunderelationer og effektivt udsigt til ny forretning.

Ved også, hvad er Delphi-systemet?

Delphi metode. Delphi har været meget udbredt til virksomhedsprognoser og har visse fordele frem for en anden struktureret prognosemetode, forudsigelsesmarkeder. Delphi er baseret på princippet om, at prognoser (eller beslutninger) fra en struktureret gruppe af individer er mere præcise end dem fra ustrukturerede grupper.

Hvad er Delphi -software -gæstfrihed?

" Delphi leverer kraftfuld funktionalitet til salg og catering, konto- og kontaktadministration samt rapportering og analyse, der hjælper ejendomme og spillesteder med at øge omsætningen, øge driftseffektiviteten og forbedre gæsternes tilfredshed," siger en salgsdirektør. Få en GRATIS Delphi Hotel Software Pristilbud.

Anbefalede: