Hvilken slags olie kan jeg bruge i luftværktøj?
Hvilken slags olie kan jeg bruge i luftværktøj?

Video: Hvilken slags olie kan jeg bruge i luftværktøj?

Video: Hvilken slags olie kan jeg bruge i luftværktøj?
Video: Selvmassage af fødderne. Sådan masseres fødder, ben derhjemme. 2024, Kan
Anonim

Hvis petroleumssmøremiddel er Brugt til kommercielle luftværktøj , den lette olie vil få O-ringene i gummi til at gå i opløsning og danne en gummiagtig rest inde i værktøj . Af denne grund mineral olier og syntetisk olier anbefales til luft drevet værktøjer.

Kan man tilsvarende bruge 3i1 olie i luftværktøj?

jeg har været bruger 3 i 1 for de sidste 10 år i alle mine luft udstyr, og det fungerer fint for mig. Sørge for at du lad ikke op med for meget olie selvom. Et par dråber hver gang du bruger det værktøj og du det bliver fint.

Og hvad er den bedste luftværktøjsolie? Bedste sammenligning af luftværktøjsolie – Topvalg

  • Lucas Oil 10216 Air Tool Smøremiddel 16 oz. Lucas olie. Forlænger værktøjets levetid. Beskytter under ekstreme driftstemperaturer.
  • Marvel MM080R Air Tool olie-4oz. Marvel Mystery Oil. Forhindrer rustdannelse.
  • Lucas Oil 10200 luftværktøjsmøremiddel. Lucas Oil. Spreder vand.

Desuden skal du oliere luftværktøj?

Du burde læg et par dråber pneumatisk værktøj olie i værktøjet i slutningen af en arbejdsdag som ekstra olie vil beskytte sine indvendige metalkomponenter mod eventuel restfugt, der er akkumuleret i løbet af dagen. Det er meget vigtigt ikke at over- smøre din pneumatisk værktøj da dette også kan beskadige dem.

Kan du bruge wd40 som luftværktøjsolie?

WD40 vil spise gummi. Du skal brug et "ikke-vaskemiddel" olie eller specifikt en " pneumatisk værktøjsolie ". Hurtige stik har også de samme rust- og smøreproblemer som værktøj sig selv.

Anbefalede: