Er der garanti på Ryobi -batterier?
Er der garanti på Ryobi -batterier?

Video: Er der garanti på Ryobi -batterier?

Video: Er der garanti på Ryobi -batterier?
Video: clé à chocs RYOBI 400 Nm One+ 18v déboulonneuse (+PARKSIDE PASSK 20-LI TECCPO TDIW01P) impact wrench 2024, Kan
Anonim

Din RYOBI batteri er dækket af en treårig begrænsning garanti . Hvis en batteri kommer i et sæt (med det værktøj og oplader), kræves ingen kvittering. Ring til kundeservice (1-800-860-4050) med ethvert batteri problemer, og de vil være i stand til at hjælpe eller henvise dig til det nærmeste servicecenter.

Ved også, hvor længe er Ryobi-batterigarantien?

HVAD ER DET GARANTI DÆKNINGER: Dette garanti dækker alle fejl i udførelse eller materialer i din RYOBI ® elværktøj i en periode på tre år fra købsdatoen. Med undtagelse af batterier , tilbehør til elværktøj garanteres i halvfems (90) dage. Batterier er berettiget i tre år.

Derudover, hvad er garantien på Ryobi 40 volt batteri? 5-år Garanti . Registrer din RYOBI 40V Lithium-ion værktøj inden for 30 dage efter køb og RYOBI vil officielt forlænge garanti i TO YDERLIGERE ÅR. ALLE RYOBI 40V Litiumionværktøjer, der er købt den 1. januar 2014 eller senere, er kvalificerede. Gem venligst din kvittering som købsbevis for brug af garanti.

Også at vide er, garanterer Home Depot Ryobi-batterier?

Udskiftning Batterier og opladere: Til udskiftning af 4V, 18V, 24V og 40V batterier der ikke er under garanti , besøg venligst The Hjemmedepot . For alle andre RYOBI batterier , besøg venligst Direct Tools Factory Outlets.

Kan Ryobi-batterier efterlades på opladeren?

Giv batteri en god solid ladning ved forlader det batteri forbundet til oplader i endnu en time et par timer - men hold godt øje med batterioplader hvis det begynder at overophedes.

Anbefalede: