Indholdsfortegnelse:

Kan du efterse din egen bil i PA?
Kan du efterse din egen bil i PA?

Video: Kan du efterse din egen bil i PA?

Video: Kan du efterse din egen bil i PA?
Video: Alle mot En 2024, Kan
Anonim

Pennsylvania kræver køretøj sikkerhed inspektioner at sikre det køretøjer vedligeholdes til sikker drift. Køretøj sikkerhed inspektioner udføres på den officielle PennDOT Inspektion Stationer (normalt en reparationsgarage eller en servicestation med et værksted).

Desuden, hvilke dokumenter har jeg brug for til PA bilinspektion?

PA Bilsyn for nye beboere

  • En gyldig titel på hvert køretøj, du ønsker at registrere i dit navn.
  • Bevis for PA -forsikring.
  • En sporing eller verifikation af hvert køretøjs VIN af en autoriseret inspektionsmekaniker, notar eller udstedende agent.
  • Passende titel, tilbageholdsret, registreringsgebyr og moms (hvis relevant).

Kan jeg på samme måde inspicere min bil i en anden tilstand? Hvis din køretøj var registreret i en anden stat som udsteder en inspektion klistermærke, dig gøre behøver ikke at have din køretøj inspiceret med det samme. Din ud af - statskontrol forbliver gyldig, indtil den udløber eller i et år efter registreringsdatoen, alt efter hvad der kommer først.

På samme måde bliver det spurgt, hvor tidligt kan du inspicere din bil i PA?

Du kan få din inspektion gjort op til 90 dage før den sidste frist. EN god tommelfingerregel er det du kan få det gjort når som helst, ikke kun i den kalendermåned, hvor det skal betales, men også i de to forudgående kalendermåneder. Så hvis dit køretøj skyldes for inspektion i juli, du kan få det gjort som tidlig som maj.

Har du brug for registrering til inspektion pa?

Køretøjssikkerhed Inspektion Et køretøj nyregistreret i Pennsylvania skal have en sikkerhed inspektion inden for ti (10) dage efter registrering dato. Disse gebyrer gøre omfatter ikke reparationer for at rette fejl på køretøjer.

Anbefalede: