Indholdsfortegnelse:

Hvordan retter man bøjler ud?
Hvordan retter man bøjler ud?

Video: Hvordan retter man bøjler ud?

Video: Hvordan retter man bøjler ud?
Video: Стрижка Боб Каре 2022 Пошагово дома / Стрижка Каре на удлинение / Уроки стрижек 2024, Kan
Anonim

Glatte en ledning bøjle og før den gennem øjnene, glid den gennem fjedrene i to eller tre tøjklemmer, mens du går. For at sikre stativ , bøj tråden rundt om skrueøjnene i hver ende.

Hvilken måttråd er derudover bøjler?

Målertykkelse og oplysninger:

Måler - Tykkelse Dimension tommer tyk NOTER
10 .102 tommer
12 .081 tommer 50 Omtrent lige så tyk som en standard bøjle
14 0,064 tomme en smule tykkere end 1/16 tomme Dette og tykkere betragtes som PLADEMETAL i metalplader. som i "kobberplade"
16 .051 tommer

Hvordan kan du desuden bøje en ørering? Du kan Glatte ud et indlæg i et øjebliks blik, så længe du ikke snapper posten af i processen.: (Hold Ørering Sikkert i den ene hånd, og tag fat i stolpen med tangen. Du vil forsigtigt bøje stolpen tilbage i position igen, glat, yndefuldt og med en lille smule kraft.

Hvilket metal bruges derfor til bøjler?

Der er tre grundlæggende typer tøjbøjler. Den første er tråd bøjle, som har en simpel løkke af tråd , oftest stål, i en fladtrykt trekantform, der fortsætter ind i en krog øverst.

Hvordan retter du en bøjet havegaffel op?

Sådan gør du:

  1. Gør dem ren: Lad dine spader og gafler i rustfrit stål tørre i et par dage, så mudderet er lettere at børste af med en stiv børste.
  2. Reparer eventuelle brud: bøjede gaffeltænder kan rettes ud med et stykke hult metalrør: Sæt det bare ind over enden af tænderne og træk.

Anbefalede: