Hvad sker der, når hjælpeselen går i stykker?
Hvad sker der, når hjælpeselen går i stykker?

Video: Hvad sker der, når hjælpeselen går i stykker?

Video: Hvad sker der, når hjælpeselen går i stykker?
Video: Ep 49 - At klare stormen på en 72 fods båd og motorarbejde 2024, Kan
Anonim

Et brudt serpentin bælte fører til et pludseligt tab af servohjælp til styresystemet, hvor rattet lige pludselig bliver meget svært at dreje. Et brudt serpentin bælte stopper vandpumpen i at cirkulere kølevæske (frostvæske) gennem kølesystemet, og motoren kan overophedes - hvor som helst!

Hvad sker der i denne henseende, hvis et bælte går i stykker under kørslen?

Hvis en timing selen knækker under kørsel i en interferensmotor holder kamakslen op med at dreje og efterlader nogle af motorventilerne i åben position. Dette kan resultere i en kraftig skade på motoren med gået i stykker eller bøjede ventiler, beskadigede stempler og muligvis ødelagt topstykke og blok.

På samme måde kan du køre en bil med en brækket sele? Nogle biler få vandpumpen kørt af timingen bælte og nogle biler har mere end en slange bælte , så hvilket tilbehør der ville fungere og hvilket der ikke ville variere afhængigt af din bil og hvilken slange bælte var gået i stykker .. Det er bedst at lade være køre bil med brækket sele , selv for en kort afstand.

Udover dette, hvad sker der, hvis hjælpebæltet klikker?

Kører på en gammel bælte er en katastrofe, der venter på ske fordi den driver det meste af en motors tilbehør. Det betyder hvornår din bæltet knækker , glider og i sidste ende slides alt-fra servostyringspumpen til generator og klimaanlæg stopper med at fungere.

Hvor længe skal en hjælpesele holde?

Med det sagt mest slange /køre bælter kan sidst for en meget lang tid, før de skal udskiftes. Levetiden for bælte afhænger mest af typen af materiale, den er lavet af. Ældre stil bælter generelt sidst omkring 50.000 miles, mens dem fremstillet af EPDM kan sidst op til 100.000 miles.

Anbefalede: